Black Friday la DOMO in 2013 – oferte si promotii de neratat

Domo incepe goana dupa oferte in seara de 22 noiembrie, la ora 00:00, deci cu o saptamana inainte de perioada traditionala in care Black Friday are loc in Statele Unite, dar DOMO promite ca aceste promotii vor acoperi si buna parte din saptamana viitoare, deci este o idee buna sa vanezi promotiile DOMO, atat in magazinele retail cat si in magazinul online al companiei. Hai sa aruncam o privire asupra catorva oferte interesante:

Black Friday 2013 la DOMO – ce nu trebuie ratat

  • Televizor LED 3D Samsung 46 inch – 2499 lei
  • Televizor LED 3D Panasonic 47 inch – 2999 lei
  • Smartphone Samsung Galaxy Ace Dual SIM – 549 lei
  • Ultrabook Samsung Seria 5 – 2999 lei

Gama completa de promotii DOMO Black Friday

Black Friday 2013 la DOMO

Black Friday 2013 la DOMO

Daca e sa ne luam dupa ce au oferit cei de la DOMO anul trecut, ne putem astepta la reduceri de pana la 50% la anumite produse din intreaga lor gama de dispozitive comercializate, incluzand aici televizoare, laptopuri, tablete, camere foto, telefoane sau electrocasnice, dar si multe altele. Promotiile vor fi disponibile in toate magazinele DOMO din tara, dar si online, pe site-ul www.domo.ro , in limita stocului disponibil.

Pe langa aceasta, anul trecut cei de la DOMO au oferit o reducere de 20% sub forma unui voucher cu care va puteati cumpara ulterior alte produse din magazine, acordabil in cazul produselor ce nu faceau parte din promotia de Black Friday. Astfel, la un produs de sa zicem 500 de lei, primeati un voucher de 100 de lei pe care il puteati utiliza ulterior. Ne putem astepta ca aceasta oferta sa fie disponibila si in 2013, insa cititi cu atentiile Termenele si Conditiile, pentru a intelege exact cum functioneaza promotia.

Una peste alta, asteptarile de la DOMO sunt mari si in 2013, iar in preajma zilei de Black Friday va vom putea spune mai multe despre oferta lor de Black Friday 2013, care ne asteptam sa inceapa cu 1-2 zile inaintea zilei de Vineri si sa se prelungeasca pe parcursul intregului weekend.

Acestea fiind spuse, salvati aceasta pagina si reveniti in dimineata zilei de 29 Noiembrie. Noi vom spiclui din oferta celor de la DOMO si vom adauga mai jos ce ni se pare cu adevarat interesant si ce nu ar trebui ratat. Pana atunci, urmariti-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu noutatile legate de Black Friday-ul anului 2013.

This entry was tagged . Bookmark the permalink.