Cand este Black Friday 2015 in Romania?

Deşi în mod normal Black Friday are loc în ultima vineri a lunii Noiembrie, odată cu aceeaşi zi în Statele Unite, anul acesta în România Black Friday vine de două ori, conform ceşlor mair ecente informaţii.

Aşadar, Black Friday 2015 în România va fi oficial în ziua de Vineri, 27 Noiembrie 2015 (vedeţi însă completările de mai jos).

Update: Tot mai multe magazine importante din România, printre care Emag, Flanco, Domo, Evomag.ro şi altele au anunţat că vor organiza Black Friday pe 20 Noiembrie 2015 si în weekendul următor, 28-29 Noiembrie.

Există şi o serie de magazine ce vor avea oferte pregătite pentru weekendul în care ar fi trebuit în mod normal să aibă loc Black Friday, pe 27 Noiembrie – 1 Decembrie.

Lista completă a magazinelor cu oferte de Black Friday o găsiţi aici. Ea va fi actualizată în timp real.

Cu toate acestea, ofertele interesante vor fi disponibile şi cu câteva zile înaintea acestei date, aşa numitele Early Birds, oferte anticipat. Însă majoritatea ofertelor de top vor fi făcute publice în dimineaţa zilei de Black Friday şi promoţiile se vor prelungi pe tot parcurusul perioadei 20 Noiembrie – 1 Decembrie.

Atenţie însă, aşa cum va spuneam şi în articolul în care va explicăm ce înseamnă de fapt Black Friday, ofertele cele cu adevărat bune se vor epuiza rapid.

Aşadar, acum că ai aflat când e Black Friday 2015 în ţară noastră (pe 20 Noiembrie dar şi pe 27 Noiembrie, repet că să nu cumva să uiţi), atuncă un ochi şi pe articolele de mai jos, care te vor învaţă cum poţi profita la maxim de acest oferte.Lista completă a magazinelor cu oferte de Black Friday o găsiţi aici. Ea va fi actualizată în timp real.

Lista completă a magazinelor cu oferte de Black Friday o găsiţi aici. Ea va fi actualizată în timp real.

This entry was tagged . Bookmark the permalink.